EEDC R 6 fināls, Kijeva

Yo !

Ir pagājis kāds laiks aizvadot sacīksti Ukrainā, bet man nav bijusi iespēja uzrakstīt savu atskaiti par šo posmu dēļ Grieķijas brauciena, kurš sākās dienu pēc EEDC fināla Kijevā.

Uz Kijevu dodamies labi sagatavojušies fināla cīņai ar 20 gab. jauniem Kumho KU 36, bet šoreiz ar minimālu komandas sastāvu, kas uzlika katram lielākus pienākumus man un Mārtiņam, kā arī Dincim.

Ceļā sanāk neliels piedzīvojums ar treilera gultni, kurš sabojājās, bet mistiski viss tiek atrisināts un ar Ukraiņu garāžiņas čaļu svētību, uzvaras vēlējumiem laižam tālāk.

Iebraucam pilsētā un baigi krata, jo dauz bedres šeit.

Laika prognoze galīgi neiepriecē un skatoties meteo ir vēl bēdīgāk tā ka slapjais treniņš un gonka arī.

Treniņā uzbraucu un iemēģināju Čaikas viltīgo trasi,kas ir mega kruta braucot sausā laikā ar ātru iemetienu + 170km/h, bet slapjais variants arī nebij lens ieejā ap 150… tālāk trasē ātrums dzēsas un tad atkal paatrinās, tehniska trase.

Vakarā kvalis kas man nebija pats labākais poz. 9.

Boksos vis kā vienmēr labi :)

Vakarā pēc treniņa pavakarinoju un iespējams kaut kas nebia labi tajā maltītē, jo rīts sākas ar organisma saidēšanās simtomiem. Foršs sākums finālam,es domāju tusējot vanas istabā :) ,bet saņēmos un devos uz trasi, kur pie mediķiem ieguvu dažādas tabletes veselībai.

Tā arī visu dienu nomocījos, nogulēju busā un izbraucu uz EEDC gonku kura sākās pēc UDC fināliem.

Aizgāja viss labi top 32 pretinieks vājāks ar AE 86.

Top 16 jau faits nopietnāks, jo pretīm F.Bekermans ar HGK super car LS. Diezgan labi čalis laida, bet nevarēja noķert un ejam tālāk uz top 8 , kur ir īstais pretinieks tieši šeit,kas arī man bja vajadzīgs.

Top 8 Zeetex s 13 A.Golovnja, kuram pēc UDC nācās mainīt mašīnu un variants tāds pats s 13 ar jz un lielu jaudu.

Uzvara un Top 4. Pretinieks Marčenko ar S14 LS.

Braucienā sekojot pretinikeks kļūdās un sagriežas, kas ļauj iegūt lielu pārsvaru. Sekotāja lomā nobraucu pārliecinoši un tuvu izcīnu vietu finālā.

Top 4 arī cīņas starp Kristapu un Egli, kur uz finālu tiek Blušs.

Fināls sākas ar apziņu kad viss ir izdarīts, jo neatkarīgi no rezultāta esmu kļuvis par EEDC 2013 čempionu :), bet jānobrauc fināla iebrauciens.

Braucienā nedaudz kļūdos ieejā, mēģinu saglābt situāciju nākamajā sektorā, bet tad lēnejā sektorā iesājās turbo bedre uz kādu 1sec. kas ļāva pretiniekam aizmukt.

Labs iebrauciens kaut arī nevinnēts posms, bet uzvara gada kopvērtējumā, kas bija mans lielākis mērķis šogad driftā – well done, mega kruta, yeahhhh !!!!

Gonka galā. daudz fanu un media.

Vēlāk vakarā ātrā duša viesnīcā un apbalvošanas pasākums Kijevas  klubā Indigo, kas bija nereāls kosmoss, jo tā vēl nebiju piedzīvojis nevienu apbalvošanu, Ukraiņi ir reāli dzīvnieki(organizatori), jo bija parūpējušies par visu ballīei. Mega kruta bija būt tur, yeahhh !!!! azimuts 2000.

Pārējās bilbes diemžēl nevar rādīt :)

vidiks :

GVIDO DRIFT

www.gvidoelksnis.com