Atskats uz paveikto.

Čau visiem , turpmākajā tekstā neliels rezumē par šī gada gymkhana.lv daiļradi un rīkotajiem pasākumiem.
Šis bija mūsu pirmais gads, kura laikā spējām noorganizēt veselus trīs pasākumus , katru ar atšķirīgu sacensību formātu mēģinot eksperimentēt ar trasēm un distancēm , mēģinot izprast , kas ir vajadzīgs dalībniekiem un skatītājiem.

Pasākumi sākot ar solo slalomu ātrā trasē(333) , paralēlo slalomu(head2head) uz izslēgšanu un beidzot ar iedzīšanas (chase) pasākumu Biķerniekos.
Secinājums ir viens – der viss un jebkādos laika apstākļos.
Gymkhana.lv ir pasākums gan auto, gan moto braucējiem , iesācējiem un profesionāļiem , kas piesaista ar savu demokrātisko formātu – maza dalības maksa (10ls) + sacensības ar kvalifikāciju un izslēgšanas braucieniem.
Uz pēdējo pasākumu oktobrī uzskatu lielisks rādītājs 25 dalībnieki no dažādām autosporta disciplīnām , kā arī jaunas sejas, kas vēlējās iemēģinās savus un tehnikas spējas piedāvātajā trasē un pasākuma formātā. Braucējam ir spriedze par savu ātrumu trasē + jātrenē atmiņā izbraucot trasi pēc pareizās shēmas , savukārt skatītājs no malas redz abu braucēju dueli trasē , kur uzvarētājs iegūst tiesības uz cīņu nākamajā kārtā.
Veicot trasi ir pietiekami daudz drifta elementi , kas patīk skatītājiem un domāju, ka tieši gymka ir laba treniņu iespēja drifta iesācējiem.
Plāni uz nākamo sezonu ir piedāvāt dalībniekiem regulārus gymkhana.lv pasākumus visdažādākajās vietās, trasēs un stāvlaukumos, veidojot atsevišķu auto un moto ieskaiti, kā arī labu motoru sporta tusiņu pašiem sev un draugiem.
Un finālā paldies gymkhana.lv atbalstītājiem bez kuriem uzrīkot šos pasākumus būtu daudz sarežģītāk.

Paldies : Redbul , Motul , Cramo , Lāčplēsis , Miandum , Panda design , Baltikums.

Tiekamies trasē!