Gymkhana.lv”chase” 17.10.2010.

2010.gada 17.oktobrī , Rīgā , Biķernieku kompleksajā sporta bāzē norisināsies veiklības braucieni auto slalomā gymkhana.lv”chase”

MM88.LV Statistikas sistēma

Pēc veiksmīgi aizvadītā pirmā „head2head”pasākuma 19.septembrī ,Biķerniekos, nolēmām turpināt un veidot šāda koncepta pasākumus – trases dienas ar iespēju braucējiem salīdzināt savu ātrumu , meistarību un apķērību trasē.
Šis būs gymkhana.lv” chase” pasākums ,kur atšķirībā no „head2head” trases konfigurāciju un brauciena norisi esam izmainījuši padarot trasi garāku un dinamiskāku. Vienlaicīgi startējot diviem braucējiem, katram uz savu pusi savā trases daļā burtiski sakot būs jāķer vienam otru rokā, kā arī brauciena laikā mainoties ar trases pusēm. Veiklības braucieni notiks jaunizveidotās rallijkrosa trases stadionā , kurā tiks izbūvēta speciāla slaloma trase un dalībniekiem būs jāveic tā izbraucot izliktos šķēršļus maksimāli ātri un precīzi.
Šajā disciplīnā nav zināmi automašīnu un piedziņu veidi, kuri ir ātrāki vai pārāki, konkrētajā distancē visu izšķirs meistarībā un precizitāte.
Startēt šajos veiklības braucienos var ikviens autovadītājs ar jebkādu automašīnas marku vai piedziņas veidu līdzi ņemot ķiveri.

Pasākumu atbalsta Red bull , Motul , Panda design , AD Parts.

foto : go4speed.lv
Drīzumā tiks ievietota trases shēma un dienas kārtība.