Next EEDC R4 Round St.Petersburg.

Hei visiem drifta faniem un labu driftu jums visiem :)

Dzīvojot šo dimanisko dzīvi ,kura neļauj atlaist ne uz mirkli atkal ir pienācis kārtējais pavērsiens – trips uz jau nedaudz un nesen iepazīto krieviju. Šoreiz ar komandu doadamies uz vienu skaistu krievijas pilsētu SanktPeterburgu , kur mēŗķis ir viens uzvara un pozīcijas nostiprināšana EEDC kopvērtējumā.

Race Solutions relaksācijas un masāžas salonā mūšu sacīkšu BMW iziet savu rehabilitācijas kursu, lai jau ar jauniem spēkiem ietu cīņā. Šodien sākās rebuilda process , kur defektācijā atklājām nelielu sajūga  defektu , pašlaik meklējam risinājumus un cerams jau rīt viss tiks atrisināts. Pie reizes auto tiks pie WRC kulises ko Jurīts solījās uzinstalēt labākam shiftingam.

Apskatot mūsu auto es atradu dažas lieliskas brīvas vietas kādas kompājijas vai produktu reklāmai, kuras uz šo brīdi ir pieejamas – tās ir auto haubes priekšdaļa un aizmugurējā pārsega numuravieta. Mums vajag jūsu atbastu ! Jo ar augustu mums sākas pats sarežģītākais  posms – ceļojumi uz Ukrainu(Odesa) R5, Ungāriju R6 un fināls Polijas pilsētā Poznaņā R7.

Latvijas faniem mēs būsim redzami un brauksim NEZ drift Championshim otro posmu Rīgā , kuršs risināsies septembra pirmajā weakendā…

Labu driftu jums !